Aktuality

19.9. DEN BEZ AUT S MHD - Masarykovo náměstí

9.9.2019

Dopravní podnik HK a Evropský týden mobility 2019

19.9. DEN BEZ AUT -  Masarykovo náměstí  (statická ukázka elektrobusu a parciálního trolejbusu)

Čtvrtek 19.9. (15–18 hodin) Masarykovo náměstí -  formou statické ukázky budou představeny v současnosti nejmodernější vozy – poslední přírůstky do projektů hradecké elektromobility ve vozovém parku DP – elektrobus typu SOR NS 12 – ELECTRIC – výrobce SOR Libchavy spol s r.o. (vloni nákup 20 vozů) a tzv. parciální trolejbus značky Škoda 30 Tr – SOR TNB 12 (model s pomocným bateriovým pohonem) – výrobce ŠKODA ELECTRIC a.s.   

K dispozici budou pracovníci, kteří budou informovat o vlastním vozu MHD, podají informace o MHD - o způsobech odbavení a tarifech v hradecké MHD

Zájemci o volné pracovní pozice ŘIDIČ/KA MHD , AUTOMECHANIK, AUTOELEKTRIKÁŘ a AUTOTRONIK  se zde mohou současně informovat o pracovních a mzdových podmínkách (včetně benefitů) u pracovníků personálního oddělení DP – srdečně Vás zveme.

Čtvrtek 19.9. DEN BEZ AUT S MHD: cestující na základě předložení řidičského průkazu mohou použít vozidla MHD po celý den zdarma - při využití této možnosti zvolí cestující k nástupu do vozu MHD vždy přední dveře a řidiči vozu MHD se prokáže místo jízdního dokladu řidičským průkazem.

Soubor ke stažení:

Evropský týden mobility 16-22 ZÁŘÍ 2019