Aktuality

Za volantem autobusu MHD na zkoušku 8. 6. 2022 s úspěchem

9.6.2022

 

Za volantem autobusu MHD na zkoušku 8. 6. 2022

 

Ve středu 8. června 2022 se od 14 do 18 hodin uskutečnil v areálu naší společnosti již 6. ročník informačně náborové akce pro zájemce o pracovní pozici řidič/ka MHD:

„ZA VOLANTEM AUTOBUSU MHD - přijďte si zkusit, jak jednoduché je řídit autobus MHD.“

V rámci této akce si 38 zájemců, z toho čtyři ženy, v praxi mohlo vyzkoušet (pokud vlastnili řidičské oprávnění minimálně sk. B) jaké to je řídit autobus MHD (šlo o městský IRISBUS PS09D1, který je díky automatické převodovce a posilovači řízení jednoduchý na ovládání a v podstatě kopíruje naše provozní autobusy MHD).

Současně zájemci získali komplexní informace o profesi řidiče MHD včetně toho, jaké jsou na tuto pozici požadavky, dozvěděli se, co vše našim řidičům nabízíme za benefity a také se podívali na zázemí řidičů MHD a dispečink MHD.

Netradiční projekt, který volně navazoval na naše akce pro nábor řidič/ek MHD a vybrané dílenské pozice v předcházejících letech, se snaží přilákat nové řidiče MHD, kteří aktuálně dopravnímu podniku chybí do plného stavu.

Velmi vážný zájem o zaměstnání v DP po absolvování této akce projevilo osm zájemců a čtyři další budou svůj nástup ještě zvažovat, protože nemají příslušné řidičské oprávnění (sk. D mohou však získat v autoškole naší společnosti).

Pokud jste se nemohli naší akce osobně účastnit, ale máte o práci řidiče MHD zájem, neváhejte nás kontaktovat na tel.: 495 089 231, mobil: 703 157 000 nebo přímo napsat na nabor@dpmhk.cz.

Naše aktuální nabídka?

Náborový příspěvek až 50.000,- Kč, pokud se stanete naším novým řidičem MHD.

Možnost zajištění ubytování v Hradci Králové.

Řidičské oprávnění sk. D je možné získat při sjednání dohody o setrvání v pracovním poměru po dohodnutou dobu ve vlastní autoškole na naše náklady.

Více o všech aktuálně volných pracovních pozicích a další potřebné informace naleznete: www.dpmhk.cz – sekce Zaměstnání.