Aktuality

Evropský týden mobility 2020

1.9.2020

 

Dopravní podnik města Hradce Králové a Evropský týden mobility 2020

(16. - 22. 9. 2020)

 

22. 9. DEN BEZ AUT -  Masarykovo náměstí  (statická ukázka elektrobusu a parciálního trolejbusu)

 

Úterý 22. 9. (15–18 hodin) Masarykovo náměstí:

formou statické ukázky budou představeny v současnosti nejmodernější „elektrovozy“ ve vozovém parku DP – elektrobus typu SOR NS 12 – ELECTRIC – výrobce SOR Libchavy spol s r.o. a tzv. parciální trolejbus značky Škoda 30 Tr – SOR TNB 12 (model s pomocným bateriovým pohonem) – výrobce ŠKODA ELECTRIC a.s.   

K dispozici budou pracovníci společnosti, kteří budou informovat o vlastním vozu MHD, podají informace o MHD - o způsobech odbavení a tarifech v hradecké MHD

 

Úterý 22. 9. DEN BEZ AUT S MHD:

cestující na základě předložení řidičského průkazu mohou použít vozidla MHD po celý den zdarma - při využití této možnosti zvolí cestující k nástupu do vozu MHD vždy přední dveře a řidiči vozu MHD se prokáží místo jízdního dokladu svým řidičským průkazem.

 

Pondělí 21. 9. 16.30 hod BESEDA - Infocentrum HK Eliščino nábřeží:

Beseda s odborníky na dopravu na téma: Jak s dopravou v centru a na předměstích? Aneb jaká jsou moudrá řešení městské mobility.

Součástí této akce je přednáška na téma Tvorba jízdních řádu MHD, kterou uskuteční za naši společnost pan Jiří Stuchlík.

 

Aktuální a podrobný program na celý týden naleznete na https://www.hradeckralove.org/evropsky-tyden-mobility/d-55055/p1=18774

 

Soubor ke stažení:

Plakát ETM"

Pozvánka Moderní doprava v HK - beseda