Tři noví „milionáři“ z Dopravního podniku města Hradce Králové

22.12.2016

Tři noví „milionáři“ z Dopravního podniku města Hradce Králové.

Ve středu 21. prosince 2016 převzalo z rukou předsedy představenstva společnosti Ing. Miloslava Kulicha při slavnostním vyhodnocení tradiční soutěže Jízda bez nehod pět našich řidičů MHD diplom, odměnu a drobné dárky za dosažené kilometry bez nehody z vlastního zavinění. 

Vlastní předání proběhlo za účasti zástupců medií, POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY (KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE VÝCHODOČESKÉHO KRAJE, územní odbor vnější služby) - dopravní inspektorát a Magistrátu města Hradce Králové - odboru dopravy.  

Konkrétně byli vyhodnocení:

pan Miroslav URBÁNEK                                                          1 750 000 km (35 r.)

pan Jaroslav FIALA                                                                 1 500 000 km (30 r.)

pan Hubert POTŮČEK                                                             1 000 000 km (20 r.)

pan Roman TOMEŠ                                                                1 000 000 km (20 r.)

pan Karel WOLF                                                                      1 000 000 km (20 r.)

Tyto magické hranice převedené do časových údajů znamenají odpracování úctyhodných 20 až 35 let za volantem vozidla městské hromadné dopravy bez zaviněné dopravní nehody.

Všem řidičům patří naše uznání a poděkování za přispění k dobrému jménu naší společnosti dlouhodobě zodpovědným a spolehlivým výkonem své náročné profese, kterou vykonávají s velkou profesionalitou ve složitých podmínkách současného stále náročnějšího městského provozu provázeného mnohdy bohužel i rostoucí agresivitou a bezohledností některých dalších účastníků silničního provozu.

S řidiči „milionáři“ se může veřejnost i nadále běžně setkávat v našich autobusech a trolejbusech -  naše společnost je hrdá na to, že máme k ve svém kolektivu tak kvalitní řidiče – řidiče, na které se naši cestující mohou plně spolehnout. Pevně doufáme, že získaná ocenění budou motivovat k bezpečné a ohleduplné jízdě i další řidiče naší společnosti. Všem řidičům upřímně gratulujeme a zároveň přejeme mnoho zdaru a šťastných kilometrů i do dalších let.

Tradiční ocenění řidičů (probíhá každý rok v druhé polovině prosince), kteří bezpečně vozí cestující v královéhradecké dopravě, proběhlo před dispečinkem MHD v sídle společnosti.

 

 

Soubory ke stažení: